Basic Bilmåtter til Vinfast VF8

Årgang: 2023 - 2024

Farve
Personalisering

Bemærk, at logoerne placeres i midten af bagmåtterne.
kr 290,57
Antal bilmåtter: 4
Leveringstid 2-5 arbejdsdage
Fastgøringssystem indkluderet
Gratis fragt
Valgte muligheder

Bilmåtter til Vinfast VF8

Version VF8
Årgang

Bilmåttemateriale

Materiale Basic
Materiale Polypropylen
Tykkelse 7 mm (1625 gr/m²)
Passer perfekt

Med 15 års erfaring inden for produktion af bilmåtter har vores firma nu flere end 2.500 skabeloner til bilmåtter til et bredt udvalg af bilmodeller. Vi besøger månedligt bilforhandlere for at optegne nøjagtige mål af nye modeller. På den måde følger vi med branchens udvikling, så vi altid har de rigtige mål på de nyeste modeller. Takket være vores mange års erfaring er vi i stand til at tilbyde dig 100% tilfredshedsgaranti. Bilmåtter med perfekt pasform ser ikke kun bedre ud i din bil, de øger også sikkerheden!

Fastgøringssystem

Når det er muligt, er bilmåtter fra Bilmaatteronline.dk udstyret med originalt fastgøringssystem. I nogle ældre biler er der dog ikke et sådan fastgøringssystem. I de tilfælde sørger vi hos Bilmaatteronline.dk for at vedlægge et universelt fastgøringssystem med din bestilling. På den måde kan vi sikre, at måtterne også passer ind i din bil. Af sikkerhedsmæssige årsager er alle nye biler i dag udstyret med et fastgøringssystem. Et fastgøringssystem er med til at sikre, at måtten ikke skrider, når du eksempelvis bremser hårdt op. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit fastgøringssystem er originalt, er du velkommen til at kontakte os. Vi har originale fastgøringssystemer til næsten alle biler. Hvis du modtager et universelt system, men mener, at du burde have fået et originalt, prøv da at løsgøre skruerne i bunden af din bil. Kontakt os, hvis fastgøringssystemet er umuligt at fjerne, så vi kan hjælpe dig så godt som muligt over telefonen.

Tilføj til bestilling nu

Bagagerumsmåtter til Vinfast VF8 2023 - 2024 Basic

Bestil nu - en bagagerumsmåtte til din Vinfast VF8. Den perfekte pasform beskytter dit bagagerum mod almindeligt slid. Vores bilmåtter i gummi er fleksible, simple at installere, lette at rengøre og har en forhøjet kant. Vores bagagerumsmåtter i tæppestof har et luksuriøst udseende, en vandtæt anti-slip-belægning og er udstyret med et smart håndtag, så de let kan tages ud af bagagerummet. Med en måtte i bilen forbliver dit bagagerum ubeskadiget, rent og lækkert.

En investering i en bagagerumsmåtte er en god investering i din bil. Med en bagagerumsmåtte kan du helt ubekymret transportere varer eller dyr uden at beskadige din polstring. Denne beskyttelse af den indvendige foring leveres ikke normalt af bilproducenten. Bagagerumsmåtter fra Bilmaatteronline.dk passer perfekt til formen i dit bagagerum, og de er meget lette at rengøre. Vores bagagerumsmåtter er lugtfrie, flotte og er lavet af ekstra tykt materiale. Dette gør måtterne holdbare og robuste.

De forhøjede kanter forhindrer væske eller anden snavs i at trænge ind i polstringen. På grund af materialets solide struktur bevarer kanterne deres form. I øvrigt leverer vi bagagerumsmåtterne på en professionel måde (uden at folde dem), så du kan indsætte dem direkte i din bil.

Skal det være let at holde dit bagagerum rent? Så bestil en bagagerumsmåtte nu: praktisk og hygiejnisk!

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter