Bilmåtter Jeep Renegade

Bilmåtter der passer perfekt til din Jeep Renegade . Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Jeep Renegade . Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger Jeep Renegade fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Renegade

2020 - 2021 | 4xe Plug-in | Passager uden fastgøringssystem

Jeep Renegade  Type 3

Renegade

2020 - 2021 | 4xe Plug-in | Passager uden fastgøringssystem

Jeep Renegade  Type 3

Renegade

09/2018 - 2021 | Passager uden fastgøringssystem

Jeep Renegade  Type 2

Renegade

09/2018 - 2021 | Passager uden fastgøringssystem

Jeep Renegade  Type 2

Renegade

2014 - 09/2018 | Passager uden fastgøringssystem

Jeep Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bijrijder) 20 cm

Jeep Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bijrijder) 18 cm

Jeep Renegade  Type 1

Jeep Renegade bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Jeep Renegade bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Jeep Renegade værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Jeep Renegade .

Tilpassede Jeep Renegade bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Jeep Renegade , vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Bestil let dine bilmåtter via vores hjemmeside. Hvis du er usikker på noget, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere i kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Jeep Renegade . Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter