Bilmåtter Ford Ranger

Bilmåtter der passer perfekt til din Ford Ranger. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Ford Ranger. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Når du vælger Ford Ranger fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Ranger

07/2019 - 2022 | Dobbelt førerhus

Bilmåtter Ford Ranger Type 3

Ranger

07/2019 - 2022 | Supercabine

Bilmåtter Ford Ranger Type 3

Ranger

07/2019 - 2022 | Enkelt førerhus

Bilmåtter Ford Ranger Type 3

Ranger

2011 - 07/2019 | Dobbelt førerhus

Bilmåtter Ford Ranger Type 2

Ranger

2011 - 07/2019 | Supercabine

Bilmåtter Ford Ranger Type 2

Ranger

2011 - 07/2019 | Enkelt førerhus

Bilmåtter Ford Ranger Type 2

Ranger

2006 - 2011 | Supercabine

Bilmåtter Ford Ranger Type 1

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Ranger

2006 - 2011 | Enkelt førerhus

Bilmåtter Ford Ranger Type 1

Ford Ranger bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Ford Ranger bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Ford Ranger værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Ford Ranger.

Tilpassede Ford Ranger bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Ford Ranger, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Ford Ranger. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter