Bilmåtter Citroen C4 Picasso

Bilmåtter der passer perfekt til din Citroen C4 Picasso. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi sælger kun bilmåtter, som passer nøjagtigt til din bil. Derfor kan du være sikker på, at den bilmåtte, du bestiller, passer perfekt til din Citroen C4 Picasso. Vi arbejder altid med høje standarder i vores bilmåtter, og bruger kun særligt udvalgte materialer. Når du vælger Citroen C4 Picasso fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 7-sæders

Bilmåtter Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-sæders

Bilmåtter Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Bilmåtter Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 7-sæders

Bilmåtter Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-sæders

Bilmåtter Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Bilmåtter Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | Grand Picasso

Bilmåtter Citroen C4 Picasso Type 1

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-sæders

Bilmåtter Citroen C4 Picasso Type 1

Citroen C4 Picasso bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Citroen C4 Picasso bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Citroen C4 Picasso værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Citroen C4 Picasso.

Tilpassede Citroen C4 Picasso bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Citroen C4 Picasso. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Citroen C4 Picasso. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter