Bilmåtter Citroen C4 Picasso

Leder du efter nye bilmåtter til din Citroen C4 Picasso? Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Citroen C4 Picasso. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Citroen C4 Picasso, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 7-sæders

Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-sæders

Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 7-sæders

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-sæders

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | Grand Picasso

Citroen C4 Picasso Type 1

84 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-sæders

Citroen C4 Picasso Type 1

Citroen C4 Picasso bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Citroen C4 Picasso bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Citroen C4 Picasso værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Citroen C4 Picasso.

Tilpassede Citroen C4 Picasso bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Citroen C4 Picasso. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Citroen C4 Picasso. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter