Bilmåtter til Chevrolet Captiva

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Chevrolet Captiva
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Captiva

Captiva

2013 - 2015

Bilmåtter til Chevrolet Captiva Type 4

Captiva

2011 - 2013

Bilmåtter til Chevrolet Captiva Type 3

Captiva

2006 - 2011 | 7-sæders

Bilmåtter til Chevrolet Captiva Type 2

Captiva

2006 - 2011 | 5-sæders

Bilmåtter til Chevrolet Captiva Type 2

Captiva

2006 - 2011 | 7-sæders

Bilmåtter til Chevrolet Captiva Type 1

Captiva

2006 - 2011 | 5-sæders

Bilmåtter til Chevrolet Captiva Type 1

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Leder du efter nye bilmåtter til din Chevrolet Captiva? Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Chevrolet Captiva. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Chevrolet Captiva, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Chevrolet Captiva måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Chevrolet Captiva bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Chevrolet Captiva værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Chevrolet Captiva.

Tilpassede måtter til Chevrolet Captiva

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Chevrolet Captiva. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Chevrolet Captiva.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter