Bilmåtter Chevrolet Captiva

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Chevrolet Captiva. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Chevrolet Captiva. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Chevrolet Captiva, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Captiva

2013 - 2015

Bilmåtter Chevrolet Captiva Type 4

Captiva

2011 - 2013

Bilmåtter Chevrolet Captiva Type 3

Captiva

2006 - 2011 | 7-sæders

Bilmåtter Chevrolet Captiva Type 2

Captiva

2006 - 2011 | 5-sæders

Bilmåtter Chevrolet Captiva Type 2

Captiva

2006 - 2011 | 7-sæders

Bilmåtter Chevrolet Captiva Type 1

Captiva

2006 - 2011 | 5-sæders

Bilmåtter Chevrolet Captiva Type 1

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Chevrolet Captiva bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Chevrolet Captiva bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Chevrolet Captiva værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Chevrolet Captiva.

Tilpassede Chevrolet Captiva bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Chevrolet Captiva, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Chevrolet Captiva. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter