Bilmåtter Volkswagen Tiguan

Bilmåtter der passer perfekt til din Volkswagen Tiguan. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi sælger kun bilmåtter, som passer nøjagtigt til din bil. Derfor kan du være sikker på, at den bilmåtte, du bestiller, passer perfekt til din Volkswagen Tiguan. Vi arbejder altid med høje standarder i vores bilmåtter, og bruger kun særligt udvalgte materialer. Hvis du bestiller nye måtter til din Volkswagen Tiguan, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Tiguan

2021 - 2022 | eHybrid

Bilmåtter Volkswagen Tiguan Type 3

Tiguan

10/2020 - 2022

Bilmåtter Volkswagen Tiguan Type 3

Tiguan

2017 - 2022 | Allspace

Bilmåtter Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2016 - 10/2020

Bilmåtter Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan

2007 - 2016 | med varme i sæderne

Bilmåtter Volkswagen Tiguan Type 1

Tiguan

2007 - 2016 | ingen varme i sæderne

Bilmåtter Volkswagen Tiguan Type 1

362 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Volkswagen Tiguan bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Volkswagen Tiguan bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Volkswagen Tiguan værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Volkswagen Tiguan.

Tilpassede Volkswagen Tiguan bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Volkswagen Tiguan, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Volkswagen Tiguan. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter