Bilmåtter til Volkswagen Crafter

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Volkswagen Crafter
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Crafter

Bilmåtter til

Crafter

03/2017 - 2024 | Et passagersæde | Met extra verwarming in de vloer

Bilmåtter til Volkswagen Crafter Type 2

Bilmåtter til

Crafter

03/2017 - 2024 | Et passagersæde | Zonder extra verwarming in de vloer

Bilmåtter til Volkswagen Crafter Type 2

Bilmåtter til

Crafter

03/2017 - 2024 | Dobbelt passagersæde

Bilmåtter til Volkswagen Crafter Type 2

Bilmåtter til

Crafter

2006 - 03/2017 | Camper

Bilmåtter til Volkswagen Crafter Type 1

Bilmåtter til

Crafter

2006 - 03/2017 | Et passagersæde

Bilmåtter til Volkswagen Crafter Type 1

Bilmåtter til

Crafter

2006 - 03/2017 | Dobbelt passagersæde

Bilmåtter til Volkswagen Crafter Type 1

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Leder du efter nye bilmåtter til din Volkswagen Crafter? Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Volkswagen Crafter. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Volkswagen Crafter, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Volkswagen Crafter måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Volkswagen Crafter bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Volkswagen Crafter værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Volkswagen Crafter.

Tilpassede måtter til Volkswagen Crafter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Volkswagen Crafter, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Bestil let dine bilmåtter via vores hjemmeside. Hvis du er usikker på noget, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere i kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Volkswagen Crafter.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter