Bilmåtter Toyota Corolla

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Toyota.
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem.
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi.
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter Corolla

Corolla

03/2019 - 2023 | Sedan

Bilmåtter Toyota Corolla Type 6

Corolla

03/2019 - 2023 | Touring Sports

Bilmåtter Toyota Corolla Type 6

Corolla

03/2019 - 2023 | Halvkombi

Bilmåtter Toyota Corolla Type 6

Corolla

2007 - 2010

Bilmåtter Toyota Corolla Type 5

Corolla

2004 - 2007

Bilmåtter Toyota Corolla Type 4

Corolla

2002 - 2004

Bilmåtter Toyota Corolla Type 3

Corolla

1997 - 2002

Bilmåtter Toyota Corolla Type 2

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Corolla

1992 - 1997

Bilmåtter Toyota Corolla Type 1

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Toyota Corolla. Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi sælger kun bilmåtter, som passer nøjagtigt til din bil. Derfor kan du være sikker på, at den bilmåtte, du bestiller, passer perfekt til din Toyota Corolla. Vi arbejder altid med høje standarder i vores bilmåtter, og bruger kun særligt udvalgte materialer. Hvis du bestiller nye måtter til din Toyota Corolla, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Toyota Corolla måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Toyota Corolla bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Toyota Corolla værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Toyota Corolla.

Tilpassede måtter til Toyota Corolla

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Toyota Corolla, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Toyota Corolla.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter