Bilmåtter til Tesla Model X

 • Bilmåtter der passer perfekt til din Tesla Model X
 • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
 • Håndlavet på vores egen fabrik
 • Vælg robust tæppe eller gummi
 • 700.000+ tilfredse kunder
 • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Model X

Model X

2016 - 2023 | 7-sæders

Bilmåtter til Tesla Model X Type 2

Model X

2016 - 2023 | 7-sæders

Bilmåtter til Tesla Model X Type 1

Model X

2016 - 2023 | 6-personers inkl. Midterkonsol

Bilmåtter til Tesla Model X Type 1

Model X

2016 - 2023 | 6-pers. Ekskl. Midterkonsol

Bilmåtter til Tesla Model X Type 1

Model X

2016 - 2023 | 5-sæders

Bilmåtter til Tesla Model X Type 1

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Bilmåtter der passer perfekt til din Tesla Model X. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi sælger kun bilmåtter, som passer nøjagtigt til din bil. Derfor kan du være sikker på, at den bilmåtte, du bestiller, passer perfekt til din Tesla Model X. Vi arbejder altid med høje standarder i vores bilmåtter, og bruger kun særligt udvalgte materialer. Hvis du bestiller nye måtter til din Tesla Model X, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Tesla Model X måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Tesla Model X bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Tesla Model X værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Tesla Model X.

Tilpassede måtter til Tesla Model X

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Tesla Model X, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du er på udkig efter mere end bare en simpel universalmåtte. Køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Tesla Model X!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter