Bilmåtter Renault Clio

Leder du efter nye bilmåtter til din Renault Clio? Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Renault Clio. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Gå efter perfektion og komfort - vælg din stil til din Renault Clio med vores bilmåtter. Vi har udstyret vores bilmåtter med et anti-slip system for optimal sikkerhed. Ønsker du at tilføje et logo eller en tekst til dine bilmåtter, eller måske en hælpude til at bekæmpe slid? Det er også muligt hos Bilmaatteronline.dk.

Clio

2020 - 2021 | E-Tech Hybrid

Renault Clio Type 6

Clio

06/2019 - 2021

Renault Clio Type 6

Clio

2016 - 2019 | Sportskombi

Renault Clio Type 5

Clio

2016 - 06/2019 | 3/5 dørs

Renault Clio Type 5

Clio

2012 - 2016 | Sportskombi

Renault Clio Type 4

Clio

2012 - 2016 | 3/5 dørs

Renault Clio Type 4

Clio

2005 - 2012 | Sportskombi

Renault Clio Type 3

58 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Clio

2005 - 2012 | 3/5 dørs

Renault Clio Type 3

Clio

1998 - 2005

Renault Clio Type 2

Clio

1990 - 1998

Renault Clio Type 1

Renault Clio bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Renault Clio bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Renault Clio værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Renault Clio.

Tilpassede Renault Clio bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Renault Clio. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Bestil let dine bilmåtter via vores hjemmeside. Hvis du er usikker på noget, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere i kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Renault Clio.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter