Bilmåtter Opel Mokka

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Opel.
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem.
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi.
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter Mokka

Mokka

01/2021 - 2023 | Mokka-e

Bilmåtter Opel Mokka Type 3

Mokka

01/2021 - 2023

Bilmåtter Opel Mokka Type 3

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Automatisk

Bilmåtter Opel Mokka Type 2

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Manuel

Bilmåtter Opel Mokka Type 2

Mokka

2012 - 2016 | Automatisk

Bilmåtter Opel Mokka Type 1

Mokka

2012 - 2016 | Manuel

Bilmåtter Opel Mokka Type 1

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Leder du efter nye bilmåtter til din Opel Mokka? Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Opel Mokka. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Når du vælger Opel Mokka fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Opel Mokka måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Opel Mokka bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Opel Mokka værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Opel Mokka.

Tilpassede måtter til Opel Mokka

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Opel Mokka, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Bestil let dine bilmåtter via vores hjemmeside. Hvis du er usikker på noget, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere i kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du er på udkig efter mere end bare en simpel universalmåtte. Køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Opel Mokka!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter