Bilmåtter Opel Insignia

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Opel.
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem.
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi.
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter Insignia

Insignia

10/2020 - 2023 | Sports Tourer

Bilmåtter Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2023 | Grand Sport

Bilmåtter Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Bilmåtter Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Bilmåtter Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Kombi

Bilmåtter Opel Insignia Type 2

Insignia

2013 - 06/2017 | Sedan

Bilmåtter Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Kombi

Bilmåtter Opel Insignia Type 1

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Insignia

2008 - 2013 | Sedan

Bilmåtter Opel Insignia Type 1

Bilmåtter der passer perfekt til din Opel Insignia. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Opel Insignia. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Opel Insignia, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Opel Insignia måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Opel Insignia bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Opel Insignia værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Opel Insignia.

Tilpassede måtter til Opel Insignia

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Opel Insignia, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Opel Insignia.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter