Bilmåtter Opel Insignia

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Opel Insignia. Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Opel Insignia. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Opel Insignia, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Insignia

10/2020 - 2022 | Sports Tourer

Bilmåtter Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2022 | Grand Sport

Bilmåtter Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Bilmåtter Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Bilmåtter Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Kombi

Bilmåtter Opel Insignia Type 2

Insignia

2013 - 06/2017 | Sedan

Bilmåtter Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Kombi

Bilmåtter Opel Insignia Type 1

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Insignia

2008 - 2013 | Sedan

Bilmåtter Opel Insignia Type 1

Opel Insignia bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Opel Insignia bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Opel Insignia værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Opel Insignia.

Tilpassede Opel Insignia bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Opel Insignia. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Opel Insignia. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter