Bilmåtter Opel Corsa

Bilmåtter der passer perfekt til din Opel Corsa. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi sælger kun bilmåtter, som passer nøjagtigt til din bil. Derfor kan du være sikker på, at den bilmåtte, du bestiller, passer perfekt til din Opel Corsa. Vi arbejder altid med høje standarder i vores bilmåtter, og bruger kun særligt udvalgte materialer. Hvis du bestiller nye måtter til din Opel Corsa, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Corsa F

03/2020 - 2022 | Elektrisk

Bilmåtter Opel Corsa F

Corsa F

11/2019 - 2022

Bilmåtter Opel Corsa F

Corsa E

2014 - 11/2019

Bilmåtter Opel Corsa E

Corsa D

2006 - 2014

Bilmåtter Opel Corsa D

Corsa C

2000 - 2006 | Type 2

Bilmåtter Opel Corsa C

Corsa C

2000 - 2006 | Type 1

Bilmåtter Opel Corsa C

Corsa B

1993 - 2000

Bilmåtter Opel Corsa B

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Corsa A

1982 - 1993

Bilmåtter Opel Corsa A

Opel Corsa bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Opel Corsa bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Opel Corsa værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Opel Corsa.

Tilpassede Opel Corsa bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Opel Corsa, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Opel Corsa.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter