Bilmåtter til Mitsubishi Colt

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Mitsubishi Colt
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Colt

Colt

2008 - 2012 | Uden sædevarme

Bilmåtter til Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2008 - 2012 | Sædevarme

Bilmåtter til Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2006 - 2009 | Cabriolet

Bilmåtter til Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 5-dørs

Bilmåtter til Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 3 dørs

Bilmåtter til Mitsubishi Colt Type 3

Colt

1998 - 2004

Bilmåtter til Mitsubishi Colt Type 2 Facelift

Colt

1996 -1998

Bilmåtter til Mitsubishi Colt Type 2

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Colt

1992 - 1996

Bilmåtter til Mitsubishi Colt Type 1

Leder du efter nye bilmåtter til din Mitsubishi Colt? Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Mitsubishi Colt. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger Mitsubishi Colt fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Mitsubishi Colt måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Mitsubishi Colt bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Mitsubishi Colt værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Mitsubishi Colt.

Tilpassede måtter til Mitsubishi Colt

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Mitsubishi Colt. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Bestil let dine bilmåtter via vores hjemmeside. Hvis du er usikker på noget, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere i kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Mitsubishi Colt. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter