Bilmåtter Mercedes SLK

Leder du efter nye bilmåtter til din Mercedes SLK? Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi sælger kun bilmåtter, som passer nøjagtigt til din bil. Derfor kan du være sikker på, at den bilmåtte, du bestiller, passer perfekt til din Mercedes SLK. Vi arbejder altid med høje standarder i vores bilmåtter, og bruger kun særligt udvalgte materialer. Hvis du bestiller nye måtter til din Mercedes SLK, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

SLK R172

2011 - 2022

Bilmåtter Mercedes SLK R172

SLK R171

2004 - 2011

Bilmåtter Mercedes SLK R171

SLK R170

02/2000 - 2004 | Førermåtte med tunge til fodstøtte

Bilmåtter Mercedes SLK R170

SLK R170

02/2000 - 2004 | Førermåtte uden tunge til fodstøtte

Bilmåtter Mercedes SLK R170

SLK R170

07/1998 - 02/2000

Bilmåtter Mercedes SLK R170

SLK R170

1996 - 07/1998

Bilmåtter Mercedes SLK R170

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Mercedes SLK bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Mercedes SLK bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Mercedes SLK værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Mercedes SLK.

Tilpassede Mercedes SLK bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Mercedes SLK. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Mercedes SLK.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter