Bilmåtter Mercedes CLS

Bilmåtter der passer perfekt til din Mercedes CLS. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Mercedes CLS. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Gå efter perfektion og komfort - vælg din stil til din Mercedes CLS med vores bilmåtter. Vi har udstyret vores bilmåtter med et anti-slip system for optimal sikkerhed. Ønsker du at tilføje et logo eller en tekst til dine bilmåtter, eller måske en hælpude til at bekæmpe slid? Det er også muligt hos Bilmaatteronline.dk.

CLS C257

03/2018 - 2022 | Coupé

Bilmåtter Mercedes CLS C257

CLS X218

10/2014 - 2018 | Shooting Brake Facelift

Bilmåtter Mercedes CLS X218

CLS C218

10/2014 - 03/2018 | Coupé Facelift

Bilmåtter Mercedes CLS C218

CLS X218

2012 - 10/2014 | Shooting Brake

Bilmåtter Mercedes CLS X218

CLS C218

2011 - 10/2014 | Coupé

Bilmåtter Mercedes CLS C218

CLS C219

2004 - 2010

Bilmåtter Mercedes CLS C219

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Mercedes CLS bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Mercedes CLS bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Mercedes CLS værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Mercedes CLS.

Tilpassede Mercedes CLS bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Mercedes CLS. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Mercedes CLS. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter