Bilmåtter Kia Niro

Leder du efter nye bilmåtter til din Kia Niro? Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Kia Niro. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Gå efter perfektion og komfort - vælg din stil til din Kia Niro med vores bilmåtter. Vi har udstyret vores bilmåtter med et anti-slip system for optimal sikkerhed. Ønsker du at tilføje et logo eller en tekst til dine bilmåtter, eller måske en hælpude til at bekæmpe slid? Det er også muligt hos Bilmaatteronline.dk.

Niro

07/2022 - 2022 | Plug-in-hybrider

Bilmåtter Kia Niro Type 3

Niro

07/2022 - 2022 | EV

Bilmåtter Kia Niro Type 3

Niro

07/2022 - 2022 | Hybrid

Bilmåtter Kia Niro Type 3

Niro

2019 - 07/2022 | e-Niro

Bilmåtter Kia Niro Type 2

Niro

08/2019 - 07/2022 | Plug-in Hybrid

Bilmåtter Kia Niro Type 2

Niro

2017 - 08/2019 | Plug-in Hybrid

Bilmåtter Kia Niro Type 1

Niro

08/2019 - 07/2022 | Hybrid

Bilmåtter Kia Niro Type 2

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Niro

2016 - 08/2019 | Hybrid

Bilmåtter Kia Niro Type 1

Kia Niro bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Kia Niro bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Kia Niro værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Kia Niro.

Tilpassede Kia Niro bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Kia Niro, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Kia Niro.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter