Bilmåtter til Kia Ceed

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Kia Ceed
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Ceed

Ceed

2020 - 2023 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Bilmåtter til Kia Ceed Type 3

Ceed

10/2018 - 2023 | Sportswagon

Bilmåtter til Kia Ceed Type 3

Ceed

07/2018 - 2023 | 5-dørs

Bilmåtter til Kia Ceed Type 3

Ceed

2012 - 07/2018 | Sportswagon

Bilmåtter til Kia Ceed Type 2 Facelift

Ceed

2012 - 07/2018 | 5-deurs

Bilmåtter til Kia Ceed Type 2

Ceed

2009 - 2012

Bilmåtter til Kia Ceed Type 1 Facelift

Ceed

2007 - 2009

Bilmåtter til Kia Ceed Type 1

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Kia Ceed. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Kia Ceed. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Kia Ceed, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Kia Ceed måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Kia Ceed bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Kia Ceed værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Kia Ceed.

Tilpassede måtter til Kia Ceed

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Kia Ceed. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Kia Ceed. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter