Bilmåtter Kia Ceed

Bilmåtter der passer perfekt til din Kia Ceed. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Kia Ceed. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Kia Ceed, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Ceed

2020 - 2022 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Bilmåtter Kia Ceed Type 3

Ceed

10/2018 - 2022 | Sportswagon

Bilmåtter Kia Ceed Type 3

Ceed

07/2018 - 2022 | 5-dørs

Bilmåtter Kia Ceed Type 3

Ceed

2012 - 07/2018 | Sportswagon

Bilmåtter Kia Ceed Type 2 Facelift

Ceed

2012 - 07/2018 | 5-deurs

Bilmåtter Kia Ceed Type 2

Ceed

2009 - 2012

Bilmåtter Kia Ceed Type 1 Facelift

Ceed

2007 - 2009

Bilmåtter Kia Ceed Type 1

Kia Ceed bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Kia Ceed bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Kia Ceed værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Kia Ceed.

Tilpassede Kia Ceed bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Kia Ceed. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Bestil let dine bilmåtter via vores hjemmeside. Hvis du er usikker på noget, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere i kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du er på udkig efter mere end bare en simpel universalmåtte. Køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Kia Ceed!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter