Bilmåtter Kia Carens

Leder du efter nye bilmåtter til din Kia Carens? Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Kia Carens. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Kia Carens, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Carens

2013 - 2021 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 37,5 cm

Kia Carens Type 4

Carens

2013 - 2021 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 33,6 cm

Kia Carens Type 4

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 7-sæders

Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 5-sæders

Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuel | 7-sæders

Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuel | 5-sæders

Kia Carens Type 3

Carens

2002 - 2006

Kia Carens Type 2

106 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Carens

1999 - 2002

Kia Carens Type 1

Kia Carens bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Kia Carens bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Kia Carens værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Kia Carens.

Tilpassede Kia Carens bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Kia Carens, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Kia Carens. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter