Bilmåtter Kia Carens

Leder du efter nye bilmåtter til din Kia Carens? Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Kia Carens. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger Kia Carens fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Carens

2013 - 2021 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 37,5 cm

Kia Carens Type 4

Carens

2013 - 2021 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 33,6 cm

Kia Carens Type 4

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 7-sæders

Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 5-sæders

Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuel | 7-sæders

Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuel | 5-sæders

Kia Carens Type 3

Carens

2002 - 2006

Kia Carens Type 2

41 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Carens

1999 - 2002

Kia Carens Type 1

Kia Carens bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Kia Carens bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Kia Carens værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Kia Carens.

Tilpassede Kia Carens bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Kia Carens. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Kia Carens. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter