Bilmåtter Kia Carens

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Kia Carens. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Kia Carens. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Når du vælger Kia Carens fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Carens

2013 - 2022 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 37,5 cm

Bilmåtter Kia Carens Type 4

Carens

2013 - 2022 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 33,6 cm

Bilmåtter Kia Carens Type 4

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 7-sæders

Bilmåtter Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 5-sæders

Bilmåtter Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuel | 7-sæders

Bilmåtter Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuel | 5-sæders

Bilmåtter Kia Carens Type 3

Carens

2002 - 2006

Bilmåtter Kia Carens Type 2

362 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Carens

1999 - 2002

Bilmåtter Kia Carens Type 1

Kia Carens bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Kia Carens bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Kia Carens værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Kia Carens.

Tilpassede Kia Carens bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Kia Carens, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Kia Carens.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter