Bilmåtter Fiat Panda

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Fiat Panda. Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Fiat Panda. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger Fiat Panda fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Panda 319

03/2020 - 2022 | Hybrid

Bilmåtter Fiat Panda 319

Panda 319

2016 - 2022 | Cross (4x4)

Bilmåtter Fiat Panda 319

Panda 319

2016 - 2022

Bilmåtter Fiat Panda 319

Panda 319 Dualogic

2012 - 2022 | Automatisk

Bilmåtter Fiat Panda 319 Dualogic

Panda 319

2012 - 2016

Bilmåtter Fiat Panda 319

Panda 169 Dualogic

2003 - 2012 | Automatisk

Bilmåtter Fiat Panda 169 Dualogic

Panda 169

2003 - 2012

Bilmåtter Fiat Panda 169

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Panda 141

1980 - 2003

Bilmåtter Fiat Panda 141

Fiat Panda bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Fiat Panda bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Fiat Panda værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Fiat Panda.

Tilpassede Fiat Panda bilmåtter

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Fiat Panda. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Fiat Panda.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter