Bilmåtter Dacia Duster

Bilmåtter der passer perfekt til din Dacia Duster. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Dacia Duster. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Dacia Duster, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Duster 2

01/2018 - 2022

Bilmåtter Dacia Duster Type 3

Duster 1

2014 - 01/2018 | Prestige

Bilmåtter Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 21 cm

Bilmåtter Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 19,5 cm

Bilmåtter Dacia Duster Type 2

Duster 1

2010 - 2014

Bilmåtter Dacia Duster Type 1

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Dacia Duster bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Dacia Duster bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Dacia Duster værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Dacia Duster.

Tilpassede Dacia Duster bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Dacia Duster, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Dacia Duster. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter