Bilmåtter til Dacia Duster

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Dacia Duster
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Duster

Duster 3

2024 - 2024 | Mild hybrid (48V)

Bilmåtter til Dacia Duster Type 5

Duster 3

2024 - 2024

Bilmåtter til Dacia Duster Type 5

Duster 2

2023 - 2024

Bilmåtter til Dacia Duster Type 4

Duster 2

01/2018 - 2023

Bilmåtter til Dacia Duster Type 3

Duster 1

2014 - 01/2018 | Prestige

Bilmåtter til Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 21 cm

Bilmåtter til Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 19,5 cm

Bilmåtter til Dacia Duster Type 2

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Duster 1

2010 - 2014 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 26,5 cm

Bilmåtter til Dacia Duster Type 1

Duster 1

2010 - 2014 | Afstand mellem fastgøringspunkter (bestuurder) 21,5 cm

Bilmåtter til Dacia Duster Type 1

Leder du efter nye bilmåtter til din Dacia Duster? Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Dacia Duster. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Dacia Duster, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Dacia Duster måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Dacia Duster bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Dacia Duster værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Dacia Duster.

Tilpassede måtter til Dacia Duster

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Dacia Duster. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Bestil let dine bilmåtter via vores hjemmeside. Hvis du er usikker på noget, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere i kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Dacia Duster.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter