Artboard Created with Sketch.

Volkswagen-automatten: Dit moet je weten

Man skulle tro, at det er nemt at købe et sæt bilmåtter til sin Volkswagen. Det er i bund og grund sandt, fordi du nemt kan bestille dem med et klik med musen i vores webshop, selvom der er flere faktorer i spil, når du skal købe bilmåtter til din Volkswagen. F.eks. hvilket materiale bør du vælge, hvordan rengør du det bedst? Hvornår er en bagagerumsmåtte nyttig? Som du kan se, er der en del ting, man bør vide om bilmåtter. For at hjælpe dig har vi listet et par nyttige ting, du bør vide.

Wat lees je in dit artikel?

 

 1. Hvorfor nye bilmåtter?
 2. Bilmåtter: et vigtigt tilbehør til hver eneste Volkswagen
 3. Når du skal vælge materiale og kvalitet af dine Volkswagen bilmåtter
 4. Hvad vælger andre Volkswagen-bilister?
 5. Bagagerumsmåtte til din Volkswagen: ja eller nej?
 6. Derfor er en perfekt pasform vigtig
 7. Rengøring af bilmåtter
 8. Ofte stillede spørgsmål
 9. Bestil

 

Fremragende vurdering!

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

9 / 10

Waarom nieuwe automatten?

Hvorfor køber Volkswagen-bilister nye bilmåtter? Det er tydeligt, at mange mennesker gør det, fordi deres gamle bilmåtter er slidte eller ser usle ud. Det er altafgørende at vælge solide Volkswagen bilmåtter med nøjagtig samme pasform som de originale bilmåtter. Der er også Volkswagen-bilister, der foretrækker pænere bilmåtter end de originale, nogle gange med specielle logoer eller tekster. Hardcore bilentusiaster vælger ofte nye bilmåtter tidligere, fordi de kan lide at holde deres bil i perfekt stand.

Automatten: een belangrijke accessoire voor iedere Volkswagen

Solide bilmåtter af pålidelig kvalitet til din Volkswagen er vigtigt tilbehør, som du aldrig bør spare på, og der er flere grunde til dette.

 • Sikkerhed: Anstændige bilmåtter er uundværlige for både din og dine medtrafikanters sikkerhed. Uanset om du kører i en Volkswagen Up!, Tiguan, Golf, Transporter eller enhver anden Volkswagen-model: Sørg for altid at have bilmåtter med et solidt fastgørelsessystem og skridsikkert materiale på undersiden, så de ikke glider. En bilmåtte, der glider under kørsel og kommer i vejen for din bremse eller speederpedal, kan være ekstremt farligt.
 • Værdibevarelse: Udover din og andres sikkerhed bevarer gode bilmåtter interiøret i din Volkswagen. Polstret forbliver rent, i ét stykke og i perfekt stand. Volkswagen biler har en fremragende værdifastholdelse og med gode bilmåtter bidrager du helt sikkert til det på længere sigt. Et ødelagt eller snavset interiør reducerer værdien af ​​enhver bil. 
 • Udseende: Gode bilmåtter giver et look, der matcher din Volkswagen. Volkswagens er eftertragtede biler med et stærkt ry. Dette inkluderer bilmåtter, der matcher den høje kvalitet af hver eneste Volkswagen. Vær helt ærlig - når du sætter dig ind i en smuk Volkswagen såsom en Polo, Passat, Golf, ID.5, Tiguan eller Arteon, så har du ikke lyst til se gamle, slidte bilmåtter, vel?

Materiaal en kwaliteit van je Volkswagen-automatten kiezen

Når du køber nye bilmåtter til din Volkswagen, kan du vælge mellem forskellige kvaliteter af tæpper og to typer gummi. Du kan afgøre, hvad der passer bedst til dig og din bil ud fra egenskaberne i de forskellige versioner.

 • Gulvtæppe: Er din Volkswagen primært beregnet til almindelig brug, såsom simpel kørsel? Hvis ja, bør du vælge Volkswagen bilmåtter lavet af tæppe. Vi har forskellige kvaliteter på tilbud, når det kommer til Volkswagen bilmåtter lavet af tæppe. Vi starter med basiskvaliteten, Nålefilt, og går op til Velvet, Luxury Velvet helt op til højeste kvalitet, Saxony. Som hovedregel, jo mere intensivt du bruger din Volkswagen, jo vigtigere er det at vælge et tæppe af højere kvalitet.
 • Gummi: Du bør vælge bilmåtter af gummi, hvis din bil ret ofte skal håndtere mudder, snavs eller fugt, for eksempel hvis du bor ude på landet, ofte går ture i naturen eller dyrker vintersport. Har du en Volkswagen, som du ofte bruger på byggepladser eller andet ujævnt eller snavset terræn, såsom en Transporter eller en Touareg? Selv da kan gummi være et godt valg. Gummi Volkswagen bilmåtter tilbydes i to udgaver: Rubber og DuoGrip Rubber. Begge er usædvanligt robuste, men gummi versionen har en normal vægt, mens DuoGrip er en letvægtsversion.

Wat kiezen andere Volkswagen-rijders?

Volkswagen-bilister kan godt lide at holde deres bil ren og i topform. Dette afspejles i de hyppigst valgte materialer og kvaliteter. Af vores tæppetyper er Luxury Velvet den hyppigst valgte kvalitet, som er lige så solid som enhver Volkswagen. Gummi er et andet hyppigt valg, især om vinteren. Der er også masser af Volkswagen-bilister, der kombinerer gulvtæppe og gummi: Under tørre sæsoner bruger de bilmåtter lavet af gulvtæppe, som de bytter ud med gummibilmåtter i vintermånederne.

Kofferbakmat voor je Volkswagen: wel of niet doen?

Ud over bilmåtter til sædderne i din Volkswagen, er der også bagagerumsmåtter, som er nyttige i mange tilfælde. Dit bagagerums betræk fortjener også beskyttelse, fordi det kan blive snavset eller beskadiget ret nemt. En bagagerumsmåtte kan kun anses som unødvendig luksus, hvis du aldrig bruger bagagerummet. Til næsten alle Volkswagen-modeller tilbyder vi skræddersyede bagagerumsmåtter i både gulvtæppe og gummi udgaver. 

Het belang van een perfecte pasvorm

En god bilmåtte skal passe godt. Det forhindrer snavs eller fugt i at trænge ind i polstringen på din Volkswagen via kanterne. En perfekt pasform bidrager også til en stabil, solid placering. De bilmåtter, du bestiller hos os, passer med garanti helt perfekt, fordi vi måler pasformen på enhver Volkswagen-model med en avanceret 3D-scanner, helt ned til sidste millimeter. Vi producerer selv bilmåtterne ud fra denne afmålte pasform.

Rengøring af bilmåtter

Hvordan du bedst rengør bilmåtterne i din Volkswagen afhænger af ​​materialet. 

 • Tæppe: Har du Volkswagen bilmåtter lavet af tæppe? Hvis det er tilfældet, kan du rense dem ved blot at ryste dem og støvsuge. Hvis snavset bliver ved med at sætte sig bagefter, er det bedst at bruge en robust børste for at få det sidste snavs væk. 
 • Gummi: Gummi Volkswagen bilmåtter er hurtige og nemme at rengøre ved at ryste det værste snavs af og derefter skylle dem rene med vand. Du kan bagefter tørre dem, f.eks. med et gammelt håndklæde. 

Volkswagen-bilister spørger os ofte:

 1. Har du bilmåtter og skræddersyede bagagerumsmåtter til hver enkelt Volkswagen-model?
  Vi fremstiller bilmåtter og bagagerumsmåtter til næsten alle typer Volkswagen biler. Kendte modeller, som vi fremstiller bilmåtter til, omfatter Volkswagen Passat, Volkswagen Up!, Volkswagen Tiguan og Volkswagen Transporter, men det er blot nogle få eksempler. Har du en Volkswagen, finder du altid de helt rigtige bilmåtter hos os, uanset hvilken Volkswagen model du kører. 
 2. Har du også perfekt passende bilmåtter til ældre eller klassiske Volkswagen modeller?
  Helt sikkert! Vi fremstiller bilmåtter til Volkswagen Corrado, Beetle, Golf I og endda til den sjældne 1600. 
 3. Fremstiller I også bilmåtter med logoer og tekster?
  Bilmåtter kan printes med tonsvis af logoer og navne efter eget valg. Den eneste undtagelse er brugen af ​​Volkswagens originale logo, da det er ophavsretligt beskyttet. 

Bestil bilmåtter til din Volkswagen

Er du interesseret i nye Volkswagen bilmåtter og ønsker du at købe et sæt til din Volkswagen? Hvis ja, så besøg vores produktside. Der kan du vælge de rigtige bilmåtter til din Volkswagen og placere din ordre på en nem og hurtig måde.

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter