Artboard Created with Sketch.

car mats online

Køb af måtter online eller i en butik?

Leder du efter et sæt bilmåtter? Hvad er det næste trin? Skal du kigge efter måtterne online, eller foretrækker du at gå ned i en fysisk butik? Udover at der kun er få butikker, der rent faktisk sælger bilmåtter, er kvaliteten af ​​deres måtter mindre gode end ønsket, og de tilbyder ofte kun universelle bilmåtter, der ikke passer ordentligt ind i din bil. Det er dårligt, for hvis du beslutter at købe et sæt måtter, så skal det vel være nogen, der holder i mindst et par år?

Desværre er der enorm stor forskel i kvalitet mellem de forskellige bilmåtter, der tilbydes i både butikker og online. Ikke mange mennesker ser denne forskel, og det er en skam. Hvem ønsker sig et sæt bilmåtter, der går i stykker efter kort tid?

Ulemperne ved billige måtter i lav kvalitet kan endda være farlige:

  • Bilmåtterne bevæger sig rundt og krøller sig sammen i kanterne. Hvis måtterne på førersiden kommer under pedalerne, kan dette medføre ekstremt farlige situationer.
  • Nogle billigere indstillinger er også meget sværere at rengøre. Dette skyldes det faktum, at meget billigere tæpper bruges til at fremstille disse måtter.
  • Udseendet af disse billigere måtter er også væsentligt mindre attraktivt.

Hos Bilmaateronline.dk sikrer vi, at alle vores måtter er lavet med den største omhu, og at de fremstilles efter de højeste kvalitetsstandarder. Derfor tilbyder vi en garanti på alle vores sæt, hvad enten du køber det dyreste eller billigste sæt.

Bilmaatteronline.dk er derfor det bedste sted at købe bilmåtter. På vores hjemmeside kan du finde en perfekt pasform til 2,500 forskellige mærker og modeller. Ved hjælp af menuen øverst på siden finder du hurtigt det rigtige sæt til din bil. Vær opmærksom: Hos Bilmaatteronline.dk bestiller du et komplet sæt med begge måtter til både for- og bagsæde. Prisen er derfor for et helt sæt og ikke per måtte. Ud over bilmåtter tilbyder vi også bagagerumsmåtter, disse kan let findes ved at klikke på "bagagerumsmåtter" øverst på hjemmesiden.

Bilmåtter lavet efter de rigtige mål

Vi har ikke måtter på lager, fordi hver enkelt er særligt fremstillet til dit behov. Det betyder, at du frit kan vælge det materiale, som du ønsker. På denne måde kan du selv vælge tæppe, kant og farve. Vidste du, at vores måtter passer perfekt til din bil? Og pasformen er endnu bedre end de originale, der følger med din bil.

Fremstilling af måtterne

Alle måtter måles af en af ​​vores medarbejdere. Måtterne måles ved hjælp af laserteknologi, hvilket betyder, at målene er præcise. Når vi har modtaget din bestilling, skæres måtterne til ved hjælp af en særlig skæremaskine. Dette giver perfekt finish. Derefter samles måtterne i hænderne. Dette er bedre end at bruge en maskine, fordi kanterne forbliver stærkere i længere tid. Har du valgt hælpude, logo eller tekst? Disse tilføjes på et senere tidspunkt i processen. Til sidst tilføjer vi et originalt fastgøringssystem, som holder måtterne på plads. Når dette er gjort, pakkes måtterne i en pakke og leveres til dig så hurtigt som muligt.

Bestilling er enkel og kan udføres på få minutter. Du kan betale med iDeal, kreditkort, PayPal eller med bankoverførsel. Dette skyldes, at måtterne er særligt fremstillet til dig. Vi er klar over, at du muligvis er vant til hurtigere online leveringstider, men det kræver lidt længere tid at fremstille måtterne.

Så stop din tøven og bestil dine måtter online i menuen. Den er let at bruge!

Fremragende vurdering!

"Super pasform og kvalitet"

9 / 10

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter