Kort leveringstid

Bilmaatteronline.dk garanterer altid kort leveringstid. Du kan få dine skræddersyede bilmåtter leveret til dig inden for 4 arbejdsdage!

Skræddersyet?

Bilmaatteronline.dk leverer inden for 4 arbejdsdage. Vi leverer skræddersyede produkter. Disse produkter er alle fremstillet med den største omhu og opmærksomhed for din skyld.

Under egen ledelse

Alle vores bilmåtter kommer fra vores egen fabrik. Og da vi selv styrer alle led i produktionen, er vi ikke afhængige af eksterne leverandører. Dette giver os mulighed for at kunne garantere vores kunder meget kort leveringstid, hvilket ikke er helt værst!

3-6 arbejdsdage

Når det drejer sig om specialfremstilling af et hvilket som helst produkt, skal du ofte vente meget længe på, at din bestilling ankommer. Hos Bilmaatteronline.dk påbegynder vi måle- og produktionsprocessen i det øjeblik, hvor vi modtager din bestilling. Det betyder, at du modtager dine skræddersyede bilmåtter inden for 3-6 arbejdsdage, afhængigt af hvor travlt, vi har. Standardleveringstiden for gummibilmåtter er 2-5 arbejdsdage.

Track & Trace

Alle bestillinger sendes med UPS. I løbet af aftenen før din bestilling bliver leveret, vil du modtage en e-mail fra UPS med en Track & Trace-kode for din bestilling. På den måde ved du nøjagtigt, hvornår du kan forvente, at din pakke bliver leveret. Passer den angivne leveringsdag dig ikke? Indtast en alternativ leveringsdato via den samme Track & Trace-kode, eller vælg at hente din pakke på et UPS-opsamlingssted nær dig.

 
Artboard Created with Sketch.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter