Bilmåtter til Kia Sportage

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Kia Sportage
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Sportage

Sportage

12/2021 - 2024 | Plug-in Hybrid (13.8 kWh)

Bilmåtter til Kia Sportage Type 6

Sportage

12/2021 - 2024 | Hybrid (1.49 kWh)

Bilmåtter til Kia Sportage Type 5

Sportage

12/2021 - 2024 | Mild Hybrid

Bilmåtter til Kia Sportage Type 5

Sportage

10/2018 - 12/2021

Bilmåtter til Kia Sportage Type 4 Facelift

Sportage

2016 - 10/2018

Bilmåtter til Kia Sportage Type 4

Sportage

2010 - 2016

Bilmåtter til Kia Sportage Type 3

Sportage

2004 - 2010

Bilmåtter til Kia Sportage Type 2

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Sportage

1994 - 2002

Bilmåtter til Kia Sportage Type 1

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Kia Sportage. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Kia Sportage. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Gå efter perfektion og komfort - vælg din stil til din Kia Sportage med vores bilmåtter. Vi har udstyret vores bilmåtter med et anti-slip system for optimal sikkerhed. Ønsker du at tilføje et logo eller en tekst til dine bilmåtter, eller måske en hælpude til at bekæmpe slid? Det er også muligt hos Bilmaatteronline.dk.

Kia Sportage måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Kia Sportage bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Kia Sportage værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Kia Sportage.

Tilpassede måtter til Kia Sportage

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Kia Sportage. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Kia Sportage. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter