Bilmåtter til Kia Picanto

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Kia Picanto
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Picanto

Picanto

09/2020 - 2023

Bilmåtter til Kia Picanto Type 6

Picanto

04/2017 - 09/2020

Bilmåtter til Kia Picanto Type 5

Picanto

2011 - 04/2017

Bilmåtter til Kia Picanto Type 4

Picanto

2008 - 2011

Bilmåtter til Kia Picanto Type 3

Picanto

2008 - 2011

Bilmåtter til Kia Picanto Type 2

Picanto

2004 - 2008

Bilmåtter til Kia Picanto Type 1

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Bilmåtter der passer perfekt til din Kia Picanto. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Kia Picanto. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Kia Picanto, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Kia Picanto måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Kia Picanto bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Kia Picanto værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Kia Picanto.

Tilpassede måtter til Kia Picanto

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Kia Picanto, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du er på udkig efter mere end bare en simpel universalmåtte. Køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Kia Picanto!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter