Bilmåtter Fiat Punto

Bilmåtter der passer perfekt til din Fiat Punto. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Fiat Punto. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Fiat Punto, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Punto

2012 - 2022

Bilmåtter Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Bilmåtter Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Bilmåtter Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3 dørs

Bilmåtter Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-dørs

Bilmåtter Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3 dørs

Bilmåtter Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Bilmåtter Fiat Punto 188 Facelift

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Bilmåtter Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Bilmåtter Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Bilmåtter Fiat Punto 176

Fiat Punto bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Fiat Punto bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Fiat Punto værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Fiat Punto.

Tilpassede Fiat Punto bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Fiat Punto, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Bestil let dine bilmåtter via vores hjemmeside. Hvis du er usikker på noget, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere i kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Fiat Punto. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter