Artboard Created with Sketch.

Forskellig typer af bagagerumsbeskyttelse

Nogle vælger en tilpasset bagagerumsmåtte, andre en universal bagagerumsbeskytter mens andre vælger et form for plastikspand til deres bagagerum.

 

Hvad er forskellene?

Hvad er forskellen på en bagagerumsmåtte, en bagagerumsbeskytter og en skraldespand til dit bagagerum?

  • En bagagerumsmåtte i gummi beskytter gulvet i din bil og har er skridsikker.
  • En bagagerumsmåtte i tæppe beskytter gulvet i din bil, og har er skridsikker, men ikke praktisk, hvis du skal transportere beskidte genstande.
  • Et cover til bagagerum i tæppe beskytter hele bagagerummet inklusiv sidepanelerne, men ofte er coveret ikke skridsikkert, og det kan være besværligt at rengøre.
  • En plastikspand i dit bagagerum beskytter gulvet og kanterne, men ofte følger der ikke et skridsikkert system med. 

Fremragende vurdering!

"Fantastisk god pasform"

9 / 10

Bagagerumsbeskyttelse fremstillet i gummi

De fleste typer bagagerumsbeskyttere, hvad enten vi snakker om en måtte, et tæppe eller en spand, passer ofte ikke ind i din bil, hvis de er universelle produkter.

Kører du ofte tunge eller beskidte ting? Så er en bagagerumsmåtte i gummi det bedste valg. Hvis du derimod transporterer mindre genstande, som ikke er beskidte, er en bagagerumsmåtte i tæppestof et fint valg.

Denne type bagagerumsmåtte er meget populær blandt hundeejere. Du kan læse grundene hertil på siden "Bagagerumsbeskyttelse med hund".

Udover at være ideelle til hundeejere, er vores bagagerumsmåtter også ideelle til folk, som bruger deres bagagerum regelmæssigt. Uanset hvad du transporterer i dit bagagerum, kan du være sikker på, at polstringen forbliver ubeskadiget.

Vores bagagerumsmåtter i gummi fremstilles af kvalitetsmaterialer og er i stand til at modstå nogle tæsk. Du kan uden problemer transportere tunge genstande på disse måtter, og hvis de bliver beskidte, er de nemme at rengøre med en våd klud eller en højtryksrenser.

Bagagerumsmåtter i tæppestof

Vi sælger, udover vores bagagerumsmåtter i gummi, også bagagerumsmåtter i tæppestof. Disse tæppestofmåtter er, nøjagtig som gummimåtterne, skridsikre og meget holdbare.

Skræddersyet bagagerumsbeskyttelse

De fleste former for bagagerumsbeskyttelse, hvad enten det drejer sig om måtter, stofbelægning eller æsker, er tit ikke skræddersyet men derimod universalfremstillet.

Vores bagagerumsmåtter i gummi eller tæppestof er skræddersyet til netop din bil. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om pasform.

Bestil en skræddersyet bagagerumsmåtte nu >>

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter