Artboard Created with Sketch.

Forskellig typer af bagagerumsbeskyttelse

Hvad er forskellen på en bagagerumsmåtte, en bagagerumsbeskytter og en skraldespand til dit bagagerum?

  • En bagagerumsmåtte i gummi beskytter gulvet i din bil og har er skridsikker.
  • En bagagerumsmåtte i tæppe beskytter gulvet i din bil, og har er skridsikker, men ikke praktisk, hvis du skal transportere beskidte genstande.
  • Et cover til bagagerum i tæppe beskytter hele bagagerummet inklusiv sidepanelerne, men ofte er coveret ikke skridsikkert, og det kan være besværligt at rengøre.
  • En plastikspand i dit bagagerum beskytter gulvet og kanterne, men ofte følger der ikke et skridsikkert system med. 

En bagagerumsmåtte, en bagagerumsbeskytter og en skraldespand til dit bagagerum?

Nogle vælger en tilpasset bagagerumsmåtte, andre en universal bagagerumsbeskytter mens andre vælger et form for plastikspand til deres bagagerum.Uanset hvilken beskyttelse du vælger at anvende, er vores bagagerumsmåtter i gummi det mest praktiske valg. Det skyldes blandt andet det robuste materiale, som måtten er lavet i, ligesom den er skræddersyet til din bil.

Vi har også et stort udvalg af bagagerumsmåtter fremstillet i stof. Præcis som vores gummimåtter, er disse meget robuste og kommer med et skridsikkert system. Transporterer du ofte tunge eller beskidte ting? Så er det bedste valg en bagagerumsmåtte i gummi. En stofmåtte er et godt valg, hvis du blot transporterer almindelige dagligvarer.

Fremragende vurdering!

"Super pasform og kvalitet"

9 / 10

Bagagerumsbeskyttelse fremstillet i gummi

Denne form for bagagerumsbeskyttelse er særligt populær blandt hundejere. På siden "Bagagerumsbeskyttelse til hunde" kan du læse hvorfor. Udover at være ideelle for hundejere, er denne form for bagagerumsbeskyttelse i gummi velegnet til alle, som anvender deres bagagerum på almindelig vis. Uanset hvad du skal transportere, vil bagagerumsbeskyttelse i gummi sikre, at du ikke længere behøver bekymre dig om at skade bagagerummet i din bil.

Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet i de bedste materialer og kan modstå meget. De er perfekte til at transportere tunge og beskidte genstande, og de er lette at rengøre med en klud efter brug.

Skræddersyet bagagerumsbeskyttelse

De fleste typer bagagerumsbeskyttere, hvad enten vi snakker om en måtte, et tæppe eller en spand, passer ofte ikke ind i din bil, hvis de er universelle produkter. Vores bagagerumsmåtter i gummi eller stof er skræddersyet til at passe præcist ind i din bil. Derfor skal du aldrig bekymre dig om pasformen.

Bestil en skræddersyet bagagerumsmåtte her >>

Luk

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til kundeservice@bilmaatteronline.dk