Artboard Created with Sketch.

Bagagerumsbeskyttelse VW Golf

Leder du efter beskyttelse af dit bagagerum til din VW Golf? Vi har det. VW Golf 7 er den syvende af en af de mest betroede biler i hele verden. Volkswagen Golf har været på markedet siden 1974, og har eksisteret i generationer. Alle kender nogen, der kører en Golf. Et så godt betroet køretøj fortjener altid den bedste beskyttelse.

 

Bagagerumsbeskyttelse Golf 7

Den har for nylig genvundet sin popularitet takket være det smarte udseende og det attraktive interiør. Desværre - ligesom det er tilfældet med de fleste biler - har designerne ikke lagt meget vægt på detaljer i bilmåtterne, og der er ingen form for beskyttelse i bagagerummet.

Af den årsag fremstillet Bilmaatteronline.dk bagagerumsmåtter, der passer som hånd i handske til din Golf 7. Vi fremstiller også bagagerumsmåtter til en masse andre biler udover VW Golf. Alle vores bagagerumsmåtter har de rigtige mål, som er leveret direkte af forhandleren. Sådan sikrer vi en perfekt pasform.

Fremragende vurdering!

"Super pasform og kvalitet"

9 / 10

Bagagerumsmåtte i gummi

Foruden de mange forskellige typer bilmåtter, som vi sælger til VW, tilbyder vi også bagagerumsmåtter i gummi, der er lavet efter de nøjagtige mål for Golf 7 (og Golf 7-varianter også). Vores bagagerumsmåtter er lavet af bæredygtigt gummi, har en hævet kant og er ekstremt skridsikre takket være måtternes underside. 

Bagagerumsmåtte i tæppe

Vi tilbyder ikke kun bagagerumsmåtter i gummi. Vi har også et udvalg af tæppebelagte måtter. Vores bagagerumsmåtter er kun fremstillet i det mest bæredygtige materiale på markedet. Tæpper er egnet til kraftig brug, da det har en lang levetid. Du behøver ikke bekymre dig om slid i de første mange år.

Bestil din bagagerumsmåtte til din Golf 7 her >>

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter